Velikonoční výzdoba zahrady

Po loňských Velikonocích na sněhu lze naštěstí letos přemýšlet o velikonoční výzdobě zahrady či předzahrádky. Tak jako jsem psala předloni, i letos se mi především líbí stromky a keře zdobené kraslicemi nebo pentlemi. Zdobení keřů vajíčky je německá tradice (zvaná Ostereierbaum), ale vůbec bych se nezlobila, kdyby tady úplně zdomácněla, na vyzdobené předzahrádky domů je totiž radost pohledět.
Co se týká pentlí, nejlépe vypadají keře a stromky zdobené opravdovými látkovými pentlemi. Ten, kdo místo pentlí použije jen nastříhané proužky barevných krepových papírů, přijde s prvním deštěm o krásné barvy a zůstanou mu tam jen bílé pruhy.

Na Pinterestu jsem založila nástěnku s dalšími inspiračními obrázky velikonoční venkovní výzdoby: http://www.pinterest.com/zahrada/velikonoční-výzdoba-zahrady/


(Zdroj obrázků: http://www.topagrar.com/, http://www.fashiondivadesign.com/, http://www.pinterest.com/http://www.potagerblog.com/ a http://www.pinterest.com/)

Sdílení:

2 komentářů

  1. To je nádhera! Obzvlášť ta houpačka je krásná... Stejně má taková klasická houpačka z prkna a provazů něco do sebe, nějak se na ní kouká líp, než na tu plastovou z obchodu. A určitě se na ní i líp houpá:-)

    OdpovědětVymazat